Wachtwoord opnieuw instellen

Gewijzigd op Wo, 18 Okt, 2023 om 11:31 AM

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze resetten met behulp van onderstaande stappen:

1. Klik op “My Incision” in de rechterbovenhoek van het scherm.
  2. Klik op “wachtwoord vergeten” onder de invoerregel voor het wachtwoord
  3. Vul uw geregistreerde e-mailadres in.
  4. Bekijk uw email (Inbox, spam of junkfolder) voor de wachtwoord reset link en klik op reset wachtwoord.
  5. Voer uw nieuwe wachtwoord in, bevestig deze en login met dit nieuwe wachtwoord.