Wijzigingen doorvoeren in het account van uw instelling

Gewijzigd op Wo, 18 Okt, 2023 om 11:30 AM

Hoe voeg ik nieuwe gebruikers toe aan het abonnement van mijn instituut?

Raadpleeg de gebruikersregistratie-instructie vermeld in uw Incision kick-off e-mail. Indien u deze e-mail niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met het Incision Ondersteuningsteam.

Hoe verwijder ik gebruikers van het abonnement van mijn instituut?

Stuur een lijst met e-mailadressen naar het Incision Ondersteuningsteam om toegang tot Incision Academy voor deze gebruikers te stoppen.