Supervisor toegang tot Incision Academy

Gewijzigd op Ma, 23 Okt, 2023 om 3:26 PM

Leer hoe u het gebruik van Incision Academy in uw instelling kunt monitoren

Over supervisor-toegang

Toegang voor supervisors tot de Academy biedt volledige toegang tot de inhoud en functies van de Academy en tot het Supervisor Dashboard.

Via het Supervisor Dashboard kunnen supervisors gegevens van eindgebruikers bijhouden, zoals registratie, activiteit, certificering en voortgang via gepersonaliseerde programma's.

Hoe krijg ik supervisor-toegang tot het account van mijn instelling?

Om supervisor-toegang aan te vragen tot het account van uw instelling, neem contact met ons op via support@incision.care

Als u een supervisor bent en al een account heeft bij Incision Academy, volg dan deze stappen om uw abonnement te wijzigen met de supervisor toegangscode die u heeft ontvangen.

Waar kan ik mijn Supervisor Dashboard vinden?

U kunt het Supervisor Dashboard vinden op de startpagina van Incision Academy. Log hier in op uw account.

Incision Academy gebruiksdata op het Supervisor Dashboard

1. Onder het tabblad Overview (Overzicht) van het Supervisor Dashboard kunt u de volgende data zien:

• Target Number of Users  het maximale aantal gebruikers dat toegang heeft tot de Academy onder het abonnement van uw instelling
  • Registered Users  het aantal gebruikers dat zich heeft aangemeld voor een Academy account
  • Ever Logged In Users  het aantal gebruikers dat heeft ingelogd op hun account
  • Users Logged In Last Month  het percentage van gebruikers die de afgelopen maand hebben ingelogd op hun account
  • Users Logged In Last 3 Months   het percentage van gebruikers die de afgelopen drie maanden hebben ingelogd op hun account
  • Users Logged In the Last 6 Months   het percentage van gebruikers die de afgelopen zes maanden hebben ingelogd op hun account
  • Total Certificate Count  het totale aantal certificaten verkregen door gebruikers

2. Onder het tabblad User Statistics van het Supervisor Dashboard kunt u de volgende gebruiker-specifieke data zien:

• De naam en het e-mailadres van de gebruiker.
  • First Log In  de eerste keer dat een gebruiker zich heeft aangemeld bij zijn account
  • Last Log In  de laatste keer dat een gebruiker heeft ingelogd op zijn account
  • Total Active Days  het aantal dagen dat een gebruiker actief is geweest op de Academy
  • Total Issues Certificates  het aantal certificaten dat een gebruiker heeft behaald

*Onder de Actions kolom, kunt u klikken op het user info icoonScreenshot 2022-03-29 at 17.39.26om de lijst met behaalde certificaten te zien.

3. Onder de tab Program Progress van het Supervisor Dashboard kunt u de voortgang van gebruikers door het gepersonaliseerde programma van uw instelling volgen:

• Certificates Issued / Total (%)  het aantal opleidingscursussen dat een gebruiker heeft voltooid (via certificering)/het percentage opleidingscursussen dat een gebruiker heeft voltooid (via certificering)
    *Onder de Actions kolom, kunt u klikken op het user info icoon Screenshot 2022-03-29 at 17.39.26om de lijst met behaalde cursuscertificaten te zien.

Hoe kan ik gebruikersdata exporteren vanuit het Supervisor Dashboard?

U kunt alle beschikbare gebruikersdata op het Supervisor Dashboard exporteren door het volgende te selecteren:

• Screenshot 2022-03-29 at 20.29.46 onder het tabblad User Statistics om een lijst te downloaden van alle huidige gebruikers van uw instelling samen met hun gebruiksgegevens

• Screenshot 2022-03-29 at 20.37.28 onder de tab Program Progress om een voortgangsrapport te downloaden voor uw aangepaste programma.

*Wilt u de abonnementsgroep van uw instelling bijwerken (bijv. toegang beĆ«indigen voor/gebruikers toevoegen)? Vraag deze wijzigingen aan op support@incision.care

Hulp nodig bij het gebruik van het Supervisor Dashboard?

Neem contact met ons op via Support@incision.care of stuur een bericht via de chatbox onderaan deze pagina en we nemen contact met u op.