Binnenkort Beschikbaar: Verwerken van feedback in de Incision Assist Manager: een handleiding

Gewijzigd op Do, 17 Okt om 12:57 PM

Let op: deze functie is nog niet live. De functie wordt in de komende weken gelanceerd. We hebben dit artikel alvast gedeeld om je een idee te geven van hoe het nieuwe proces voor feedbackafhandeling eruit zal zien.

Deze handleiding laat stap voor stap zien hoe jij als editor feedback kunt verwerken in Incision Assist. Volg deze stappen om feedback effectief te beheren en verwerken.

Allereerst een korte uitleg hoe gebruikers feedback indienen in de app:

1. De gebruiker klikt op de knop ‘Wijziging voorstellen'.

2. Ze vullen het formulier in:

• Beschrijving

• Type feedback (protocol, technisch, anders)

• Om welke procedure het gaat

3. De gebruiker klikt vervolgens op 'Verzend Feedback'.

Wat gebeurt er nadat de gebruiker op 'Verzend feedback' klikt?

• De gebruiker ontvangt een bevestigingsmail, de feedback is goed doorgekomen.

• Als admin ontvang je een bevestigingsmail over de ingediende feedback. Je kunt ervoor kiezen om e-mails te ontvangen van alle specialismes of van specifieke specialismes. Zie het gedeelte hieronder over 'E-mailinstellingen voor Feedbackverzoeken' voor meer details.

• De bevestigingsmail bevat:

• De naam van degene die de feedback heeft gestuurd

• De procedure

• Het protocol

• Specialisme

• Een link naar het protocol

Feedbackverzoeken Bekijken en Beheren:

Naast de email die jij krijgt zodat je weet dat er nieuw verzoek voor een wijziging is, kun jij alle feedback zien in de Incision Assist Manager. Om alle feedbackverzoeken in Assist Manager te bekijken, ga je naar Assist Manager en klik je op 'Feedback' in het linkermenu om alle wijzigingen te zien.

In het overzicht zijn er drie tabbladen waar jij de verzoeken kunt categoriseren:

• Te Doen: Feedback die nog moeten worden afgehandeld.

• Voltooid: Wijzigingsverzoeken  die zijn afgehandeld.

• Afgewezen: Wijzigingsverzoeken die zijn afgewezen en niet zullen worden behandeld.

Elk verzoek bevat een knop 'Ga naar Protocol'. Klik hierop om naar het protocol te gaan zodat je de wijzigingen kunt doorvoeren en de updates kunt publiceren.Vergeet niet dat je altijd het protocol moet openen om wijzigingen aan te brengen en te publiceren; dit kan niet vanuit het feedbackoverzicht worden gedaan.

Feedbackverzoeken filteren op specialisme:

In het feedbackoverzicht kun je filteren op specialisme. Klik op 'Filter' rechtsboven, net onder de instellingenknop. Kies om te filteren op alle specialismes of een specifiek specialisme, en klik vervolgens op 'Pas Filter Toe' om het overzicht bij te werken.

E-mailinstellingen voor feedbackverzoeken:

Jij kunt instellen van welke specialismes jij en andere admins emails krijgen als er nieuwe feedback is. In het feedbacktabblad van de Incision Assist Manager klik je op de knop 'Instellingen' rechtsboven. Hier kun je instellen wie e-mails van feedbackverzoeken ontvangt. Als je jouw e-mailadres invoert onder 'Alle Specialismes', ontvang je e-mails van feedbackverzoeken van alle specialismes. Je kunt ook je e-mailadres toevoegen aan specifieke specialismes. Bijvoorbeeld, als je je e-mailadres invoert onder 'Algemene Chirurgie', ontvang je alleen emails van feedbackverzoeken die betrekking hebben op algemene chirurgie protocollen. Houd er rekening mee dat deze instellingen alleen de e-mails beïnvloeden die je ontvangt. In de Assist Manager zie je nog steeds alle feedback, tenzij je een filter toepast, zoals beschreven in het gedeelte 'Feedbackverzoeken filteren op specialisme'.

Door deze stappen te volgen, kun je feedback in Incision Assist efficiënt beheren en beantwoorden.