Voeg informatie toe aan apparaten in de 3D OK omgeving

Gewijzigd op Wo, 1 Mei om 11:46 AM

Stapsgewijze handleiding: Toevoegen van informatie aan apparaten in de 3D OK omgeving

Volg onderstaande stappen om een filmpje/document toe te voegen aan een apparaat in de 3D OK omgeving in de Incision Assist Manager.

• Ga naar de Incision Assist Manager en klik op ‘Materialen’ (1).

• Voeg een nieuw apparaat toe door op ‘+ nieuwe benodigheid’ (2) te klikken, of selecteer een bestaand apparaat in het tabblad ‘anders’ (3a/3b).

• Voeg aan het apparaat de documenten toe die je wil tonen in de app door in het ‘Instructions’ veld op het koppelingspictogram te klikken en de PDF- of YouTube-koppeling in te voegen (4 en 5). Je kan ook een document oploaden via het upload pictogram (6).

• Scroll wat naar beneden. Selecteer onder ‘Item Type’ - ‘Anders’ (7). Vul bij ‘Subtype’ - ‘Apparaten’ in (8). Nu verschijnt de optie ‘Apparaattype’ (9). Hier kun je twee dingen doen:

• Optie 1: Selecteer een apparaat dat al standaard in de lijst staat van het 3D-model. Hierdoor wordt alle informatie automatisch toegevoegd aan ALLE protocollen waar dit apparaat in het 3D-model is opgenomen.

• Optie 2: Maak zelf een naam voor dit apparaattype en voeg deze toe aan het 3D-model als bonusapparaat.

• Klik op ‘Opslaan’ (10).

Heb jij voor Optie 1 gekozen? Je hoeft niks meer te doen. De informatie wordt automatisch toegevoegd aan alle protocollen waar dit apparaat in het 3D-model is opgenomen.

Heb jij voor Optie 2 gekozen? Volg deze stappen om het bonusapparaat toe te voegen aan het 3D-model:

• Ga naar het 3D-model van de OK van de procedure waar je het apparaat wil toevoegen.

• Klik op ‘+ Voeg item toe’ (11) en selecteer ‘Bonusapparaat’ (12).

• Verander de naam (13) en voeg het zojuist gemaakte apparaattype toe (14).

• Klik op ‘Opslaan’ (15). Vergeet het niet protocol te publiceren zodat het zichtbaar is in de app!