Nieuwe protocollen maken in de Incision Assist Manager

Gewijzigd op Ma, 8 Jul om 2:54 PM

Aanvankelijk heeft Incision de eerste protocollen ingevoerd in de Incision Assist Manager, zodat jij deze kan nakijken en publiceren. Maar, er komt een moment waarop jij de protocollen vanaf het begin gaat aanmaken in de Incision Assist Manager. Geen zorgen, dit is een snel en makkelijk proces. We leggen het hieronder uit.

Navigeer simpelweg naar '+ Nieuwe Procedure' in de Incision Assist Manager. Selecteer vervolgens de gewenste procedure uit de uitgebreide database. Vul de rest van de informatie in en klik op 'Protocol toevoegen'. Er zijn twee belangrijke dingen om niet te vergeten. Ten eerste moet je altijd een naam in te voeren voor je protocol; dit is noodzakelijk om het op te slaan. De naam van het protocol mag dezelfde zijn als de naam van de procedure, als je dat wilt. Daarnaast is het belangrijk om je procedure altijd te linken aan een specialisme. Dit zorgt er namelijk voor zichtbaarheid binnen de app!

Mocht je een procedure missen in de lijst, aarzel dan niet om contact op te nemen met Incision via implementation@incision.care. We werken graag met je samen om ervoor te zorgen dat elke procedure in Incision Assist beschikbaar is. Incision zal de procedure aan de database toevoegen, zodat je daarna het protocol kunt aanmaken.

Nu je zelf protocollen vanaf het begin kunt aanmaken, staat niets je meer in de weg! Veel succes met het toevoegen van nieuwe protocollen en het verrijken van Incision Assist!